Behaalde resultaten

Zelf hou ik erg van afwisseling, dit past ik ook toe bij mijn paarden om ze veelzijdig te trainen waarbij altijd de dressuurmatige basis voorop staat. Mijn resultaten zijn dan ook behaald in alle disciplines met verschillende paarden. Ik licht er enkele resultaten uit.

Op 12 jarige leeftijd was ik met mijn pony Fjebo  Z dressuur, springen en samengesteld en zat in de prijzen op verschillende NK’s waaronder reservekampioen Indoor dressuur M2, en 5e NK s.g.w. en 4e NK dressuur klasse Z.

Als jongste deelnemer op 15-jarige leeftijd behaalde ik met het paard Lex het KNF Indoor Kampioenschap dressuur klasse M2.

Daisy was een hele mooie merrie ontdekt door mijn moeder op 2,5-jarige leeftijd die goed kon bewegen en springen met haar werd ik op 17-jarige leeftijd Nederlands Kampioen Rijstijl op Indoor Brabant.

We hebben jaren Z2 dressuur en ZZ gesprongen.  Op vele Gelderse en Nederlandse kampioenschappen gestart altijd met goede resultaten in zowel de dressuur als het springen daardoor ook geselecteerd voor Jumping Amsterdam waar we 2e werden in het ZZ springen. We wonnen o.a. de Gouden Hert trofee en 4 x de Gouden Aardappel (gecombineerde wedstrijd van een dressuurproef en daarna 3 parcoursen op M/Z-niveau) Deze wedstrijd bestond al 25 jaar en wij mochten na 3x winst de Gouden Aardappel mee naar huis nemen dat was nog niemand eerder gelukt!

Amadeus was een allround paard, we werden Nederlands Kampioen eventing klasse Z van de vroegere KNF én van de KNHS. Door deze goede prestaties mochten we het jaar erop meedoen aan het EK landelijke Ruiters in Zwitserland waar we met het team brons behaalde! Omdat ik met Amadeus uitkwam in de Z-dressuur, springen én Z eventing mochten we voor deze prestatie de ruiterster ontvangen.

Een mooie ervaring was ook het meerijden op het WK jonge dressuurpaarden met de 5-jarige hengst Maestro.