Diensten en tarieven

12 weken-lespakket

Ben jij er klaar voor om écht vooruitgang te boeken met je paard? Niet meer aanmodderen en hopen dat je wel rondkomt in het parcours, maar je paard in het juiste ritme en balans in het parcours kunnen rijden zodat jij weer de controle hebt. In 12 weken gaan we aan de slag om jouw paard zo fijn en soepel aan de hulpen te krijgen dat ook jij weer met een fantastisch gevoel uit de ring komt! Lees verder.

Minipakket

Wil jij meer controle in het parcours? Wil je het beste uit jezelf en je paard halen? Wil je dat je paard beter op je hulpen reageert, zodat je meer plezier beleeft aan het parcours springen? Dan is de cursus Combi dressuur/springtraining iets voor jou! Lees verder.

Privéles

Ik kan snel zien waar het probleem zit bij een combinatie. Tot de kern van een probleem komen, betekent soms eerst een stapje terug, minder springen, je paard eerst dressuurmatig beter voor elkaar krijgen om tot een beter resultaat te komen! Lees verder.

Paard in training

Als je je paard aan mij toevertrouwd, wordt het in alle rust voorbereid op het doel wat je voor ogen hebt. Door mijn veelzijdigheid in training zorg ik ervoor dat het paard altijd een gebalanceerde training krijgt hierdoor wordt jouw paard nooit overvraagd, blijft happy en wordt het een echte atleet! Lees hier verder.

Mobiele training aan huis

Loop jij vast in je training? Of heb je een jong paard maar lukt het je niet om een goede basis te krijgen waardoor je vertrouwen steeds minder wordt? Dat is erg vervelend en als dit te lang duurt, krijg je steeds minder plezier in het rijden. Met mijn mobiele training train ik je paard aan huis! Lees hier verder.